ЗА ДРУЖЕСТВОТО

"Builders & Brokers Ltd"  е инвестиционo-посредническа компания, която предлага юридически, ремонтно-строителни, консултантски и посреднически услуги на физически и юридически лица, предлагащи или търсещи недвижими имоти.

Услугите предлагани от дружеството обединяват дългогодишните професионалните умения на квалифицирани строители, брокери на недвижими имоти, консултанти, юристи, архитекти, инженери, интериорни дизайнери и компютърни специалисти. Всички дейности и услуги се извършват със собствен персонал, техника и съоражения.

Смело може да заявим, че нашите услуги са не само нестандартни, но и уникални за пазара на недвижими имоти. Различаваме се по един основен признак – преди да заработим възнаграждение от своите клиенти, ние реално инвестираме в техните имоти. Инвестираме не само време и интелектуален труд, а и в реални ремонтни подобрения, в предлагане и рекламиране на имота с иновативни средства, както и във всичко необходимо за успешното и безпроблемно осъществяване на всяка една сделка.